fbpx

PAY & PLAY SPORT - BOOK EN BANE ONLINE

Book en bane – eller en hal – online og spil badminton, stikbold eller noget helt andet!

LILLEBÆLTSHALLERNE

Lillebæltshallerne i Middelfart består af 3 haller samt forskellige lokaler, der til sammen ligger hus til en masse forskellige sportsgrene. 

SPORTSGRENE

Ta’ det første skridt mod en aktiv fritid med motion, sammenhold og foreningsliv! Se alle de sportsgrene, som vi tilbyder i Lillebælt Sport og Kultur. 

STRIB FRITIDS- OG AKTIVITETSCENTER

Vores idrætscenter i Strib huser mange forskellige sportsgrene samt arrangementer. 

BOOK PAY & PLAY SPORT

N

BOOK HOLDLOKALE

j

BOOK SPORTSHAL

~

LOGIN

Vores idrætscentre 

Strib Fritids- og Aktivitetscenter er med sine to haller særligt egnet til både foreningsliv og motion samt møder, fester og mindre arrangementer. Med sine tre, sammenhængende haller kan Lillebæltshallerne både sætte gode rammer for forenings- og idrætsliv, fester, møder og kurser samt de store arrangementer.

EN AKTIV FRITID 

Tag det første skridt mod en aktiv fritid med motion, foreningsliv og sammenhold! Se vores foreningstilbud og find sportsgrene til hele familien.

PAY & PLAY SPORT

Vidste du at du kan booke en bane online og spille badminton, tennis, håndbold, stikbold osv., når du har lyst? Ta’ vennerne eller familien under armen og hyg jer med sjove sportsaktiviteter. 

NYHEDER FRA FORENINGERNE

Banko sæsonstart

MG&BK Støtteforening har valgt at udskyde sæsonstarten grundet COVID-19. Første gang der bliver råbt BANKO i hallen siden sommerferien bliver således søndag den 4. oktober. Der er banko kl. 18.30-21.30. 

Vi glæder os til at se jer igen i Lillebæltshallerne! 

Strib Fritids og Aktivitetscenter - foreninger

MOTION I DAGTIMERNE

Motion i Dagtimerne er en helt særlig forening, der danner rammerne for motion, samvær og glæde for de ældre. Motion i Dagtimer tilbyder et væld af motionsaktiviteter i Strib Fritids og Aktivitetscenter hver tirsdag og torsdag. Foreninger tilbyder forskellige hold – fx ‘Hold hjernen frisk’, som er et hold til mennesker med demens. Udover motion, inviterer foreningen også til fællesspisning og hygge.

Lillebæltshallerne i Middelfart, sportsgrene

NYHED — FLOORBALL

Fra september kan du spille Floorball hver fredag kl. 19.00-20.00 i hal C.

Hvad er Floorball? Det er et hockey-lignende holdspil, hvor de to hold forsøger at skyde den lette plastbold i modstanderens mål. Det er en højintensiv sport, der styrker og gavner ens muskler, kondition, balance og reaktionsevne. Og det er super sjovt!

Vil du gerne spille med? Kontakt MFFI’s formand, Bjarne Madsen, på tlf. 3031 0572 eller på mail formand@mffi.dk