fbpx

LILLEBÆLTS­HALLERNE

Plads til både mindre sportsgrene samt kæmpe arrangementer!

BOOK PAY & PLAY SPORT

N

BOOK HOLDLOKALE

j

BOOK SPORTSHAL

~

LOGIN

Lillebæltshallerne i Middelfart

Lillebæltshallerne er særligt velegnet til større events, da vores tre store idrætshaller er sammenhængende og i alt måler 3280 m2. Vores rummelige haller inviterer til udfoldelse og et væld af sportslige og kulturelle arrangementer — udstillinger, messer, loppemarkeder, koncerter, fester, årsmøder, konferencer, spisning mv., da hallerne er sammenhængende og i samme niveau, kan besøgende, tilskuere og idrætsudøvere frit bevæge sig rundt i vores haller uden at skulle forlade eventområdet.

Centeret byder også på holdlokaler, billardlokale, squashbaner, skydebaner, keglebaner og eSportlokale, 8 omklædningsrum samt Middelfart Motionscenter.

Nedenfor præsenterer vi vores haller samt nogle af de mange muligheder, de byder på.

Oversigt

Idrætshaller i Middelfart

Klik på billederne og se et galleri med hver idrætshal i aktion. Du kan læse mere om hver enkelt hal ved at klikke på den blå bar længere nede.

HAL A

Hal A er en stor og lys opvisningshal på 1200 m² med 470 faste tilskuerpladser på tribunen. Der er plads til 2400 deltagere i hallen.

HAL B

Hal B er 750 m² og har plads til 1500 deltagere. Her kan du booke en badmintonbane og spille med venner og familie.

HAL C

Hal C er 1100 m² og er udstyret med en scene, der kan benyttes til underholdning, kåringer mm. Der er plads til 2275 personer i hallen.

Læs mere om vores tre idrætshaller

Hal A er moderne, lys, venlig og med god akustik. Ovenlysvinduerne giver et naturligt lys og der er mulighed for mørklægning. Hver enkelt LED lampe kan justeres for at give den perfekte belysning. Hallen har et taraflex sportsgulv, der giver optimale betingelser for idrætsudøvere, da det er stødabsorberende. Hal A er vores opvisningshal og den danner rammerne for et væld af idrætsstævner, turneringer og opvisninger. Her er plads til 6 badmintonbaner, 1 volleyball langbane, 4 volleyball baner, 1 futsalbane (indendørsfodbold med bander), 1 håndboldbane eller 3 minihåndboldbaner.

Hal B egner sig til mange sportsgrene, men især badminton og gymnastik. Hallen er nemlig udstyret med et absorberende trægulv, der er optegnet med badmintonbaner og der er fastmonteret gymnastikredskaber som bomme, ringe, tov mm. I sommerferien og juleferien står B’et for badminton, da vi sætter badmintonnet op til PAY & PLAY SPORT. Hallen kan udgøre: 2 basketballbaner, 5 badmintonbaner, 3 volleyballbaner, 1 håndboldbane (18 x 36 m) eller 3 mini håndboldbaner. Desuden kan der spilles indendørs fodbold med bander, indendørs tennis mm. 

Hal C er udstyret med et stødabsorberende gulv, der giver god akustik og gode betingelser for idrætsudøvere. Hallen er meget anvendelig til indendørs sportsaktiviteter og den bruges også til events, herunder Scrapbooking Convention to gange om året. Her er plads til: 2 basketballbaner, 6 badmintonbaner, 1 volleyball langbane, 4 volleyballbaner, 1 håndboldbane eller 1 futsalbane (indendørsfodbold med bander).

Lokaler til sport og fest

Lillebæltshallerne huser et væld af sportsgrene og vi er udstyret med squashbaner, holdlokaler, billardlokale, skydebaner og eSportlokale — samt 8 omklædningsrum. Du kan se alle de foreninger, der holder til i Lillebælt Sport og Kultur, på siden Sportsgrene.

Vi har også en sportscafé, hvor man kan nyde et udvalg af kolde og varme drikkevarer samt mad og snacks. Caféen har også åbent til arrangementer, hvor vi serverer mad og drikke tilpasset efter arrangementets type og besøgende.

Selskabslokale i Middelfart

Cafélokaler

Lillebæltshallerne har gode og fleksible cafélokaler, der kan bruges til selskaber og fejringer. Læs mere om vores selskabslokaler 

Holdlokaler Middelfart

Holdlokaler

Vores to holdlokaler danner rammerne for et bredt udvalg af fitness hold samt yoga, dans og gymnastik. Book et holdlokale her

Billardlokale

Billard kræver god koordination og en rolig hånd. Lokalet er udstyret med seks borde samt et siddeområde, hvor 30 personer kan nyde en øl eller sodavand.

Selskabslokale i Middelfart

Skydekælder

Vores kælder byder på en god og autentisk skydeoplevelse med 10 skydebaner på 15 meter. 

Holdlokaler Middelfart

Squashbaner

​I Lillebæltshallerne har du rig mulighed for at svinge din squashketcher. Med Pay & Play Sport kan du booke en squashbane online og spille, når du har lyst. Medbring selv modspiller og udstyr.

eSport

eSport er strategisk, kræver hurtige beslutninger og endnu hurtigere fingre på tasteturet. Det kræver både sammenhold og god kommunikation for at lykkes.

Find vej til vores center

Adresse: Færøvej 74-76, 5500 Middelfart.

Lillebæltshallerne

Færøvej 74-76, 5500 Middelfart, Danmark

Praktiske informationer:

ADRESSE OG PARKERING. På Færøvej 74-76, 5500 Middelfart finder du Lillebæltshallerne, Middelfart Motionscenter og Middelfart Kommunes Genoptræningscenter. Lillebæltshallerne ligger centralt i Middelfart med kun 5 km fra E20 og 2 km fra Middelfart Station. Vi har gode parkeringsforhold med 480 gratis parkeringspladser lige ude foran hallen samt handicapparkering. Fem pladser er med ladestandere til el-biler.

HANDICAPFORHOLD. I Lillebæltshallerne er der handicapvenlige forhold. Vi tilbyder handicapparkering, som ligger tæt på den handicapvenlige indgang med niveaufri adgang/sliske til kørestol og gangbesværede. Hallens to plan er forbundet med en elevator, så det er nemt at komme rundt.

ÅBNINGSTIDER. Lillebæltshallerne har åbent alle ugens dage mellem kl. 06.00 og 23.00 for dem, der har booket haller og baner på forhånd. I juli og i juleferien, er der kun åbent for dem, der har booket Pay & Play Sport.

HJERTESTARTER. Lillebæltshallerne er udstyret med to hjertestartere. Vi har en indendørs hjertestarter ved vores hovedindgang, som hænger på væggen ved administrationsgangen samt en udendørs hjertestarter ved indgangen til genoptræningscenteret.