fbpx

SAUNAGUS

Hverdagswellness i Strib Svømmehal

TILMELD HOLDTRÆNING

KØB KLIPPEKORT

KØB MEDLEMSKAB

~

LOGIN

SAUNAGUS I STRIB SVØMMEHAL

Saunagus er den perfekte hverdags wellness til dig, som elsker at gøre lidt godt for dig selv i en travl hverdag. Saunagus er den perfekte restituering efter en hård træning og det giver et kæmpe energispark! Du bliver ladet op, da saunagus er velvære for både krop og sind.

Hvad er saunagus?

AROMATERAPI. Saunagus er aromaterapi, som foregår ved at vores gusmester lidt efter lidt hælder æteriske olier blandet med vand ud på saunaens brandvarme saunasten, hvorefter blandingen fordamper og udvikler en gus.

Gusmesteren svinger herefter et håndklæde rundt i kraftige, hurtige og sirlige bevægelser, så gusen med de milde dufte fra de æteriske olier spredes rundt i den varme sauna.

Saunagus er duftterapi. Bliv opløftet af dufte af citron og citrongræs, som vækker minder om smukke sommeraftener ved Middelhavet. Eller den våde danske skovbund, når der i saunaen breder sig en duft af fyrretræ.

Samtidig med at du får en duftoplevelse til saunagus, vil du også få en smagsoplevelse gennem forskellige smagsprøver, som passer til de æteriske oliers milde dufte. Det kan for eksempel være et sødt bolsje!

SALTPEELING. Du får ligeledes en salt peeling undervejs, så din hud plejes og bliver dejlig blød. Hvis du er ekstra frisk, kan du skylle saltet af under den kolde bruser. Kuldechokket gør, at du virkelig kan fornemme det boost, som saunagus giver dig.

MINDFULNESS. Der er varmt, rigtig varmt i saunaen, med en varmepåvirkning op mod de 100 grader. Derfor er det en kærkommen mulighed også at bruge saunagusen til at mestre mindfulness, hvor du med dybe vejrtrækninger kan holde ud at være i saunaen og ikke træde ud af seancen.

Duftene fra de æteriske olier giver dig fornyet styrke og energi! Nogen siger endda, at det styrker immunforsvaret og mindsker stress, angst og uro. I saunaen skabes der en fredfyldt og behagelig stemning. Saunagus er velvære for både krop og sjæl.

Pris og tilmelding

Medlem af Strib og Middelfart Motionscenter: pris pr. gang: 45 kr.
Ikke-medlem: pris pr. gang: 65 kr.

Du har mulighed for at deltage i vores saunagus på følgende dage og tider:

Vi tilbyder saunagus til damer hver tirsdag kl. 20.00-20.45
Vi tilbyder saunagus til herrer hver tirsdag kl. 20.00-20.45 og hver onsdag kl. 20.15-20.45

Hverdags­wellness

Praktiske oplysninger

Der er sat 45 minutter af til seancen. Du skal medbringe dit eget håndklæde og være iført badetøj.

Saunagus til gravide og folk med hjerteproblemer

Hvis du er gravid eller døjer med hjerteproblemer, anbefaler vi ikke at du deltager på vores hold. Den intense varme og den kredsløbsstimulation, varmen medfører, kan nemlig påvirke din krop meget. Hvis du er I tvivl, så spørg din egen læge.

Saunagus i Strib Svømmehal