fbpx

FACILITETER 

Her ser du et overblik over vores fantastiske faciliteter.

TILMELD HOLDTRÆNING

KØB KLIPPEKORT

KØB MEDLEMSKAB

~

LOGIN

Faciliteter i Strib Svømmehal

Her kan du se vores faciliteter og nogle af de muligheder, som de byder op til. Du kan fx leje svømmehallen eller et bassin til et arrangement. Eller leje et lokale, hvor du kan dække op til børnefødselsdag. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 6441 2966

Bassin til svømning, leg og udspring i Middelfart

DET STORE BASSIN

Det store bassin indbyder til at udfordre sig selv med banesvømning, leg og udspring. Det store bassin bruges til et hav af sjove aktiviteter – alt fra Aqua Fitness flere gange om ugen til filmaftener, danse events og børne fester.

Læs mere under aktiviteter.

Varmtvandsbassin til babysvømning

VARMTVANDSBASSINET

Det varme vand er dejlig skånsomt for badegæster i alle aldre. Det lille bassin inviterer til babysvømning, hvor vores dygtige instruktør guider dig gennem forskellige øvelser, der styrker din babys motorik og jeres bånd. Ved det lille bassin finder I også lejetøj, klodser og bolde, som gør oplevelsen sjov og tryg for de små.

Læs mere om babysvømning her.

Sauna til afslapning og saunagus i Middelfart

SAUNA

Dejligt afslappende. Saunaen får din kropstemperatur til at stige med 1-3 grader og forbedrer blodcirkulationen i hele kroppen, så symptomer fra led og muskler lindres. Sauna hjælper dig af med affaldsstoffer og din restitution efter træning forkortes — særligt hvis du veksler mellem 5-10 minutters sauna og en hurtig tur under den kolde bruser.

Tirsdage tilbyder vi saunagus hold for HERRER og DAMER. Her kombinerer vores saunagusmester aromaterapi i saunaen med saltsrub og opfriskende brusebade.

Børnefødselsdag i Strib Svømmehal

LOKALE TIL BØRNEFØDSELSDAG

I kan leje et lokale i svømmehallen, hvor I kan spise jeres medbragte kage, pizzasnegle og fødselsdagsboller. I er velkomne til at pynte lokalet op og I står selv for borddækning og oprydning. Der er plads til op mod 20 personer i lokalet.

I kan købe gruppebilletter til fødselsdagsgæsterne med rabat, når I er minimum 10 børn eller voksne.

Fitness med svømning - Strib og Middelfart Motionscenter

MOTIONSCENTER

I Strib Svømmehal finder du Strib Motionscenter, som er en del af Lillebælt Sport og Kulturs fitness koncept. Som medlem, kan du bl.a. frit svømme inden for vores offentlige åbningstider og du kan benytte vores Aqua Fitness, Deep Water Puls samt Babysvømning hold!

Strib Svømmehals faciliteter

KIOSK

Vores kiosk sælger ikke kun billetter og klippekort. Her er også rig mulighed for at tage en pause og forfriske dig med diverse energidrikke, is, kildevand, kaffe, te eller sodavand efter en tur i svømmehallen eller din træning.

Har du glemt badeble til baby, svømmebriller, badehætte eller næseklemme? Fortvivl ikke, det sælger vores kiosk også!

Faciliteter i Strib Svømmehal - vipper og udspring

VIPPER OG UDSPRING

I Strib Svømmehal kan du tage springet og træne akrobatiske udspring fra vores 1 meter vippe eller fra vores 3 meter vippe. Udspring er en sport som alle kan have det sjovt med og hvor man kan træne sin kropskontrol.

Omklædningsfaciliteter i Strib Svømmehal

OMKLÆDNING

I Strib Svømmehal er der omklædningsrum til damer og herrer. Begge omklædningsrum indeholder babyomklædning til de små med badekar. Hvert omklædningsrum har også en sauna med plads til afslapning. Du kan trygt træne, svømme eller slappe af, mens dine ting ligger i aflåste skabe.