fbpx

Kom og prøv vores 3 hold gratis SDS-Bindevævsmassage-Yoga

Nu har du mulighed for at prøve 30 minutter af hvert hold d. 5. maj kl. 10-11.30 

Det er gratis for alle.

Massage

Få hjælp til at lindre og afhjælpe dine skader – book en tid nu!

Holdtræning - prøv fx Jumping

Vi tilbyder mange former for holdtræning! Se dem og tilmeld dig her

Udvalgt medlemsfordel – svømning!

Som medlem kan du frit svømme i vores offentlige åbningstid — og deltage til Aqua Fitness og Deep Water Puls!

Åbningstider

Find vores åbningstider her inden dit besøg

Dagsbillet

Forretning eller fornøjelse? Uanset formålet med dit besøg i Middelfart, kan en dagsbillet til Strib og Middelfart Motionscenter hjælpe dig med at holde dit træningsprogram og din sunde livsstil — også selvom du er langvejs hjemmefra.

Priser

Vi tilbyder rabat til studerende, pensionister, medlemmer af Ældre Sagen mm. Vi tilbyder også familieabonnementer til en særdeles god pris.

TILMELD HOLDTRÆNING

KØB MEDLEMSKAB

KØB DAGSBILLET

~

LOGIN

Medlemsfordele

​​✔ Ingen oprettelsesgebyr!
✔ Fri træning i 2 centre
✔ Fri holdtræning i 2 centre
✔ 1 instruktørtime
✔ Personligt træningsprogram
✔ Fri adgang til Strib Svømmehal og sauna inden for offentlig åbningstid
✔ Bowling mandag til torsdag, samt søndag inden for offentlig åbningstid, hvis banerne er ledige

HOLDTRÆNING

Vi tilbyder mange forskellige former for holdtræning med varierende intensitet og sværhedsgrad. Dermed kan alle, uanset niveau og temperament, finde hold der passer til dem. Vi tilbyder alt fra zumba, pump, jumping og Aqua Fitness til HIT (Høj-Intens-Træning) og meget andet.

FORLØB

Vi tilbyder forskellige forløb, der kan hjælpe dig mod at nå dine mål. Læs mere om vores Boost træningsforløb, svømmeundervisning for voksne samt personlig træning og find det forløb, der passer dig bedst.

GRATIS PRØVETIME

Få en fornemmelse for vores fitnessfaciliteter og træningsmiljø – helt gratis! Tjek vores bemandingstider og bliv registreret til en prøvetime hos vores personale.

Firmaaftale

Med en firmaaftale til fitness sætter du dagsordenen for en sundere livsstil og du hjælper dine ansatte med at tage det første skridt! Dine ansatte sparer op mod 70 kr. om måneden på deres abonnement! 

Strib og Middelfart Motionscenter

Vi er et imødekommende motionscenter med hyggelige omgivelser. Hos os får du mange medlemsfordele, da Strib og Middelfart Motionscenter er en del af Lillebælt Sport og Kultur (LSOK).​ Derfor har vi tænkt hele vejen rundt og har sammensat en unik pakke med medlemsfordele, som indeholder mange af de gode tilbud, som vi tilbyder i Lillebælt Sport og Kultur.

Vi har forskellige typer af abonnementer – både til den studerende, pensionisten, familien, firmaet samt foreningen. Derudover giver vi bl.a. rabat til medlemmer af Ældresagen og Middelfart Efterløns- og Pensionistklub.

Vi hjælper dig med at komme godt i gang med din træning — uanset om du er nybegynder eller en træningshaj, kan det være rart med en introduktion til vores maskiner samt ny inspiration! Alle vores medlemmer får en personlig instruktørtime og et personligt træningsprogram, hvor du bliver introduceret til vores maskiner og kommer godt i gang uden skader. Se vores bemandingstider og book din instruktørtime ved at sende en mail til fitness@LSOK.dk.

Strib Motionscenter - fitness og holdtræning

Fitness i Strib

Uanset om du bor i Middelfart eller Strib, så kan du som medlem frit svømme i vores offentlige åbningstider samt tilmelde dig vores hold i Strib Svømme- og Motionscenter. I svømmehallen kan du prøve kræfter med Aqua Fitness, Deep Water Puls, Sauna gus samt Babysvømning, mens motionscenteret bl.a. byder på jumping fitness, body bike, styrketræning og Høj-Intens-Træning (HIT).

Middelfart Motionscenter - fitness med gratis instruktørtime

Fitness i Middelfart

Selvom du bor i Strib, bliver du måske alligevel fristet af vores gode holdtilbud i Middelfart. Her kan du tilmelde dig fitness, zumba, jumping fitness, body bike, step mm. I Lillebæltshallerne kan du også nyde vores andre medlemsfordele — nemlig squashbaner samt mulighed for at bruge vores haller i dagtimerne til badminton og andre sportsgrene.